Bröllop på Stjärnholm

Bröllopsdagen. Kanske den hittills största dagen i ert liv. Låt oss göra den till ett sagolikt minne.

På Stjärnholms slott finns allt ni behöver och drömt om, på en och samma plats! Kyrkan eller kapellet. Den natursköna parken, havsutsikten, de ståtliga matsalarna och den romantiska bröllopssviten. Och inte minst den goda maten och de utsökta dryckerna.

Vi har många års erfarenhet av bröllop och fest. Vi ser också både helheten och detaljerna. Det gör att ni tryggt kan lämna allt i våra händer. På er dag ska sagan bli verklighet.

På Stjärnholm finns flera platser för en stämningsfull och romantisk vigsel. Ni kan gifta er i vår egen 1600-talskyrka eller Livets kapell. Kanske utomhus på parterren med strålande havsutsikt? Eller i den grönskande Skulpturparken, där just Tro, hopp och kärlek är temat för unika konstverk.

Samlas i foajén, parterren eller i Skulpturparken för brudparets skål. Sedan är det dags för högtidsmiddag i slottet, med utsikt mot Stjärnholmsviken.
I samråd med vår köksmästare och matsalsansvariga skräddarsyr ni bröllopsmenyn och dryckerna.

Festen fortsätter sedan i slottets salonger med kaffe, avec, tårta och dans.

Låt gästerna övernatta i något av slottets 27 rum, varav 7 i Flygeln, eller i Nygårdens 24 rum. Det finns totalt 126 bäddar på Stjärnholm.